February 18, 2018, 8:01 pm
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Spunem....MULTUMESC!!!!
Spunem multumesc

Spunem....MULTUMESC!!!!

 


Pentru ca printre primele lectii primite de la doamnele de aici  a fost sa invatam sa spunem MULTUMESC celor care ne ajuta sau ne vor ajuta in viata facut-am sfat mare noi , cei mai mici si mai pitici, cu cei mari si mai voinici.

Si am stat si am cercetat sa vedem cui ar trebui sa spunem MULTUMESC,  cine ne-a ajutat pina acum in viata  si carora ar trebui sa invatam sa le purtam recunostinta.

Si pentru ca noi suntem mai mici si nu prea ne pricepem la vorbele pentru oameni mari am zis sa-i cerem ajutorul si lui nenea cel inalt si slab care ne repara calculatoarele si care zice ca cica e si webmaster. Ca am vazut ca tare i-a placut aici la noi si sigur o vrea si el sa ne dea o mina de ajutor.

Si dupa ce am tot stat si am discutat ne-am hotarat ca primii carora trebuie sa le spunem MULTUMESC sunt parintii nostri si cei din familia noastra.

Stim ca chiar daca ei fiind ocupati cu treburile de oameni mari nu ne-o spun in fiecare zi ei ne iubesc si pentru noi sunt cei mai buni parinti din lume. Si le dam si o diploma in semn de recunostinta .

Urmatoarele persoane carora trebuie sa le spunem MULTUMESC sunt doamnele noastre invatatoare de la scoala si de aici de la centru de zi.

Si chiar daca ne mai cearta citeodata stim ca ne doresc binele si pentru noi sunt cele mai bune invatatoare.

Si in final ar trebui sa spunem MULTUMESC fiecarui OM BUN.

Noi suntem mici, nu stim cum ii cheama, ce functii au si unde lucreaza (poate la primarie, poate la scoala, poate sunt voluntarii care vin sa ne ajute, poate sponsorii ) dar stim ca ei sunt bine intentionati si datorita lor activitatea acestui centru se desfasoara in bune conditii.

 

Si in final deci spunem MULTUMIM OM BUN! oriunde te-ai afla si ne semnam

Cei mai mici
Cei mai pitici
Cei mai mari
Cei mai voinici