December 1, 2020, 8:11 pm
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Petitii si sesizari online

Stimati cetateni,


Dorinta de a imbunatati permanent calitatea serviciilor acordate de unitatea noastra, transparenta actului administrativ sunt coordonatele de baza ale activitatii mele ca primar al comunei Gheraesti.

Va asiguram de disponibilitatea institutiei de a fi un partener de dialog cu toti cetatenii comunei, din tara si din strainatate iar pentru a eficientiza acest lucru am creat aceasta rubrica de petitii si sesizari online .

In conformitate cu art. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor cu modificările ulterioare prin petitie se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin postă electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal constituită o poate adresa autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale, companiilor şi societăţilor naţionale, societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome, denumite în continuare autorităţi si instituţii publice.

Asteptam cu mult interes propunerile, cererile, reclamaţiile sau sesizarile dumneavoastra la adresa de e-mail :

si vom incerca sa va raspundem intr-un termen cit mai scurt


Primar,
Beresoae Pavel

 

Proiect SIPOCA35

Banner

VIZITATORI PE SITE

We have 4 guests online