October 26, 2020, 9:15 am
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Home

Stimati locuitori ai comunei Gheraesti,


Sunt onorat sa ma prezint astazi in fata dumneavoastra in calitate de PRIMAR al comunei Gheraesti si as dori sa adresez multumirile mele tuturor cetatenilor comunei care au avut incredere in mine si m-au votat.

In acelasi timp imi doresc ca in urmatoarea perioada sa reusesc sa le castig increderea si celor care nu m-au votat si sa-i aduc langa mine in lupta de a aduce comuna noastra la un nivel economic binemeritat.

Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am si impreuna cu toata echipa mea voi depune toate eforturile pentru a aduce și implementa proiecte necesare șiPrimar Beresoae Pavel utile în toata comuna noastra.

Transparenţa actului administrativ şi implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor de interes major sunt coordonatele de bază ale activităţii mele iar ca primar vă asigur de disponibilitatea instituţiei pe care o reprezint de a fi oricând un partener de dialog cu locuitorii comunei.

Prin intermediul acestui site dorim sa oferim tuturor vizitatorilor informatii generale despre primaria, consiliul local si alte institutii locale din comuna Gheraesti, precum si date despre istoria, economia, cultura si traditiile localitatii noastre.

O atentie deosebita vom acorda cetatenilor comunei noastre plecati in strainatate urmand a veni in intampinarea lor si a le oferi, intr-o sectiune speciala, informatii si formulare utile .

Nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari, sugestii si comentarii privind informatiile prezentate pe site sau orice alt subiect de interes pentru dumneavoastra.

Beresoae Pavel
Primarul comunei Gheraesti

 

 

 

 

 

Proiect SIPOCA35

Banner

VIZITATORI PE SITE

We have 4 guests online