February 18, 2018, 7:48 pm
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Centrul nostru

 

DOTARI MATERIALE

 

 Amplasat intr-o cladire moderna pozitionata in apropierea scolii Centrul de zi after school Gheraesti ofera conditii foarte bune pentru buna desfasurare a activitatilor educative si de recreere pentru copii. 

 Spatiul este compartimentat in functie de specificul activitatilor desfasurate : o sala unde copii servesc masa si apoi isi fac temele, o sala de recreere ,o bucatarie,  un dormitor , un cabinet medical, grupuri sanitare moderne, centrala termica.

Un alt mare avantaj pentru locuitorii comunei Gheraesti este ca prin dotarile pe care le are Centrul de zi Gheraesti poate fi oricand adaptat pentru a fi folosit ca un adapost temporar de urgenta in caz de calamitate  sau pentru familii si copii aflati in dificultate.

 

Sala de recreere - in care copiii se pot juca si relaxa zilnic. Au fost achizitionate jocuri educative tip puzzle, acuarele, creioane de colorat  pentru a stimula creativitatea copiilor. 

 

Dormitor - dotat cu 20 de paturi unde copii se pot odihni.

 

CalculatoareCentrul dispune si de un numar de zece calculatoare,  un multifunctional, conexiune internet, licente Windows 8,  Microsoft Office, antivirus si software educativ

Bucatarie - complet utilata cu mobilier, vesela, frigider, aparate de gatit.

Cabinet medical